Naudanlihaa osterikastikkeessa

Sekoita osterikastike, perunajauhot sekä mustapippuri keskenään laakeassa kulhossa.

Sekoita joukkoon viipaloidut naudanlihasuikaleet ja marinoi noin 15 minuuttia.

Kuumenna öljyä wokpannussa.

Lisää murskattu valkosipulinkynsi ja kuullota.

Lisää naudanlihaviipaleet ja paista, kunnes ne ovat ruskistuneet ja puolikypsiä.

Halutessasi voit lisätä vihanneksia maun mukaan.

Tarjoile joko riisin tai nuudelien kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Thomba
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan sisäfilee9g11kcal2g0g0.4g0g
Osterikastike, Blue Dragon1.4g1.7kcal0g0.4g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 0.4g1.2kcal0g0.3g0g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%2.3g3.7kcal0.1g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g36kcal4.2g1.6g1.6g0g
Valittu annoskoko14g18kcal2.1g0.8g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal1.1g0.4g0.4g0g
Arvot/100g100g134kcal15.4g5.9g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=374312