Kukka- ja parsakaalikeitto + katkaravut

Haudutetaan paloitellut kaalit ja sipuli kattilassa pehmeiksi.

Soseutetaan sauvasekoittimella ja sekoitetaan joukkoon tuorejuusto ja katkat.

Lämmitetään kuumaksi, muttei kiehauteta enää katkojen lisäämisen jälkeen.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 436 grammaa

Marsuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali4.7g0.9kcal0.1g0.1g0g0.1g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl2.2g0.7kcal0.1g0g0g0g
Sipuli (käsittelemätön)0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto ruohosipuli Creme Bonjour0.6g1.9kcal0g0g0.2g0g
Katkarapu1.1g0.8kcal0.2g0g0g0g
Peruna, vanha, kuorittu 1.2g1kcal0g0.2g0g0g
Vesi3.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g11kcal0.8g0.6g0.4g0.2g
Valittu annoskoko14g6kcal0.4g0.3g0.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.2g0.1g0.1g
Arvot/100g100g41kcal3g2.2g1.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=13299