Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g2.6g1.7kcal0g0.4g0g0g
Keittojuurekset, apetit1.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vihreä papu, pitkä0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2.6g4.3kcal0.5g0g0.3g0g
Lihaliemikuutio Maggi0g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 5.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g14kcal1g1.2g0.6g0g
Valittu annoskoko14g7kcal0.5g0.6g0.3g0g
Annoskoko puolitettuna7g4kcal0.3g0.3g0.2g0g
Arvot/100g100g52kcal3.7g4.4g2.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856