Pekonimunakas (ranskankerma)

Paista pekonit rapeaksi lman rasvaa, kippaa munakasmössö päälle.

Mausta pippurilla ja pizzamausteella, ripottele pinnalle juustoraaste ja anna sen sulaa ja koko hoidon kypsyä.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Vesi2.7g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.5g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Pekonisuikale, 2x125g (Dulano), annos 125g3.4g8.8kcal0.6g0.1g0.6g0g
Ranskankerma Valio1.6g4.6kcal0g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g49kcal3.2g0.4g4g0g
Valittu annoskoko14g25kcal1.6g0.2g2g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal0.8g0.1g1g0g
Arvot/100g100g182kcal11.8g1.5g14.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=181357