Lihamakaroonilaatikko, pieni

Keitä 4dl makaronia ja paista 400g jauheliha.

Lisää sipuli jauheliha joukkoon paistamisen loppupuolella.

Mausta oman maun mukaan.

Tee munamaito 4,5dl maitoa ja kaksi munaa.

Lisää suola ja pippuri.

Rasvaa vuoka ja sekoita ainekset vuokaan.

Paista uunin alatasolla 200 asteessa yksi tunti.

Syö ja nauti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllyn paras makarooni, 100g1.3g4.6kcal0.2g0.9g0g0g
Atria kevyt jauheliha7g12kcal1.3g0g0.7g0g
Kananmuna kuoreton 0.9g1.3kcal0.1g0g0.1g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 4.4g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Becel kevyt kasvirasvalevite 38% omega 3&6, annos 10g0g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g39kcal3.4g2g1.6g0g
Valittu annoskoko14g19kcal1.7g1g0.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g10kcal0.9g0.5g0.4g0g
Arvot/100g100g142kcal12.5g7.4g5.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=147507