Lihakastike (kerma+pippuri)

Poista lihasta nahka ja läskit.

Pilko ja ruskista pannulla muutamassa erässä.

Huuhtele pannu välillä vedellä ja kaada vesi kattilaan lihojen päälle.

Ripottele vehnäjauhot viimeisen lihaerän päälle ja anna ruskistua.

Lisää pilkotut sipulit kattilaan, mausta suolalla ja pippureilla.

Keittele muutama tunti välillä sekoittaen, ettei jauhosuuruste pala pohjaan kiinni.

Kun liha on mureaa, lisää kerma ja Maizenaa (1dl), kiehauta kypsäksi.

Tarkista maku ja nauti esim.

lanttulaatikon kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uuniliha possu (Ei tiedossa), annos 100g5.9g7.6kcal0.1g0.1g0.1g0.1g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi5.9g0kcal0g0g0g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g0.4g1.3kcal0g0.3g0g0g
Oliiviöljy 0.2g1.6kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g24kcal0.2g1.6g0.6g0.2g
Valittu annoskoko14g12kcal0.1g0.8g0.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.1g0.4g0.2g0.1g
Arvot/100g100g87kcal0.7g5.8g2.2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=390026