Burgundinpata

Ruskista nopeasti lihat ja sipuli.

Kaada pataan lanttu ja porkkanalohkojen sekä valkosipulikynsien päälle.

Lisää neste.

Hauduta useampi tunti miedossa lämmössä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Eevuh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanliha keskiarvo 5.9g8.9kcal1.1g0g0.5g0g
Lanttu 1.3g0.4kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Punaviini 1g0.7kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 2.6g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana27g23kcal2.2g0.4g1g0g
Valittu annoskoko14g11kcal1.1g0.2g0.5g0g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.6g0.1g0.3g0g
Arvot/100g100g83kcal8g1.5g3.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=154260