Kebab-liha

Sekoita mausteet öljyyn tasaiseksi tahnaksi.

Sekoita käsin vaivaten tahna ja jauheliha keskenään, niin että ilma puristuu pois.

Muotoile makkaratangon muotoiseksi ja pakkaa tiiviisti folioon.

Paista uunissa 100 asteessa noin 3-4tuntia.

Anna vetäytyä vähintään 15min.

Vuole veitsellä ohuiksi siivuiksi ja käytä uunissa pellillä grillivastuksen alla.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 0.6g5.6kcal0g0g0.6g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 0.5g0.3kcal0g0.1g0g0g
Mustapippuri 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, naudanpaisti, rasvaa 5 % 13g16kcal2.6g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g45kcal5.2g0.4g2.4g0g
Valittu annoskoko14g22kcal2.6g0.2g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal1.3g0.1g0.6g0g
Arvot/100g100g162kcal18.8g1.4g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197200