Riisipuuro 1/ kermaan

Kiehuvaan veteen lisätään riisit ja haudutetaan kypsäksi.

Lisätään ruokakerma (se saa kiehua, ei juoksetu), viimeiseksi lisätään suola.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 294 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi puuroutuva 2g6.8kcal0.1g1.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 9g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)2.3g3.9kcal0.1g0.1g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g21kcal0.4g3.2g0.8g0g
Valittu annoskoko14g11kcal0.2g1.6g0.4g0g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.1g0.8g0.2g0g
Arvot/100g100g78kcal1.4g11.6g2.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200469