Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Soijapapu, keitetty, suolaton 6.3g11kcal1g0.4g0.5g0.4g
Linssi, punainen, Go Green2.1g6.8kcal0.5g1g0g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g42kcal3g3.4g1.4g1.6g
Valittu annoskoko14g21kcal1.5g1.7g0.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna7g11kcal0.8g0.9g0.4g0.4g
Arvot/100g100g150kcal10.8g12.2g5g5.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074