Zugginipata

- Laita uuni kuumenemaan 200c.

- Pilkokasvikset melko ronskisti =)
- Esikeitä kukkakaalia ja porkkanoita noin. 10 min SUOLAlla maustetussa vedessä.

- Paista sillä aikaa jauheliha ja sipulit, lisää joukkoon haluamasi mausteet (Chilimausteseos, aromisuola).

- Lisää pannuun tomaattipyree ja kypsennä hetki, lisää vesi ja kiehauta.

- Lado esikeitetyt kasvikset, lihaseos ja kesäkurpitsat uunivuokaan vuorotellen.

Lisää päälle juustoraaste ja paista uunissa noin 40min.

- Nautiskele vaikka raejuuston kanssa =)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 354 grammaa

Zeminia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 1.7g2.3kcal0.3g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 3.9g0.7kcal0g0.1g0g0g
Kukkakaali 2g0.5kcal0g0g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g0.6g0.2kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g0.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Vesi2.9g0kcal0g0g0g0g
Turunmaa kevyt juusto 15 % (Valio), annos 9g0.2g0.5kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g10kcal0.8g0.6g0.2g0g
Valittu annoskoko14g5kcal0.4g0.3g0.1g0g
Annoskoko puolitettuna7g3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Arvot/100g100g37kcal2.9g2.2g0.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=143442