Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g7.8g13kcal1.5g0g0.8g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Katkarapu 3.9g2.7kcal0.6g0g0g0g
Pekoni, paistettu 2g10kcal0.3g0g1g0g
Mustapippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g53kcal4.8g0g3.6g0g
Valittu annoskoko14g27kcal2.4g0g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal1.2g0g0.9g0g
Arvot/100g100g191kcal17.3g0g12.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313