Lihapullapanni

Paseerattu tomaatti ja muut sörssätään yhteen, kuumennetaan niin että osasto "muut" sulavat ja sekoittuvat joukkoon.

Maustetaan fondilla tai vastaavalla, pippurilla ja valkosipulikin voi tehdä terää.

Kaadetaan uunivuokaan lihapullien päälle, jotka on tehty "Lihapullat pannia varten"-ohjeen mukaan, mutta joita ei ole vielä paistettu.

Uunissa +225c ja noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Noodendal
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g8.8g2.2kcal0.1g0.4g0g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g3.5g10kcal0.1g0.1g1g0g
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 1.2g2kcal0.1g0g0.2g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g29kcal0.6g1g2.4g0g
Valittu annoskoko14g14kcal0.3g0.5g1.2g0g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.2g0.3g0.6g0g
Arvot/100g100g104kcal2.2g3.6g8.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214112