Broccoli koskenlaskija keitto

Keitä kasvikset ja perunat.

Lisää kanttarellit ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää keitinlientä joukkoon saadaksesi sopivan notkean keiton.

Sulata sekaan koskenlaskija juustoa.

Mausta suolalla.

Tässä ohjeessa veden määrä summittainen.

Keittämisessä käytetyn veden ja annokseen jäävän veden määriä ei ole mitattu.

Voi aiheuttaa annoksen kalorimäärissä heittoa, mikäli merkataan annos punnitsemisen kautta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Rentonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broccoli mix (X-tra), annos 100g8.2g2.9kcal0.2g0.3g0g0.2g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.3g6.6kcal0.4g0g0.5g0g
Peruna, vanha, kuorittu 2.1g1.6kcal0g0.3g0g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g1.2g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g23kcal1.2g1.2g1g0.4g
Valittu annoskoko14g11kcal0.6g0.6g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.3g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g83kcal4.3g4.3g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=285493