Aurajuustopunajuurivuoka

Keitä ja kuori punajuuret.

Raasta kypsät.

Kuullota sipuli pannulla.

Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita uunivuokaan.

Paista 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaa 9g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Aurajuusto0.9g3.1kcal0.2g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Partaäijä-jogurtti (turkkilainen)0.9g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kananmuna kuoreton 0.5g0.7kcal0.1g0g0.1g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g20kcal0.8g1.4g1.2g0.4g
Valittu annoskoko14g10kcal0.4g0.7g0.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.2g0.4g0.3g0.1g
Arvot/100g100g73kcal2.9g5.1g4.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=159217