Chili Con Carne

Ruskista jauheliha ja kuullota sipulit oliiviöljyssä.

Lisää pavut ja paseerattu tomaatti.

Mausta chilillä, suolalla ja muilla mausteilla maun mukaan.

Tarjoile riisin tai vaalean leivän kanssa tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Marinoli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4.6g7.6kcal0.9g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Kidneypapu, suolaliemessä2.2g2.4kcal0.2g0.4g0g0.2g
Valkoinen papu tomaattikastikkeessa (Eldorado), annos 210g1.9g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 0.1g0.8kcal0g0g0.1g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g4.6g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g27kcal2.6g1.6g1.2g0.6g
Valittu annoskoko14g14kcal1.3g0.8g0.6g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g7kcal0.7g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g97kcal9.4g5.8g4.3g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343502