Täysjyväteeleipä

Sekoita kaikki aineet keskenään ja muotoile pyöreitä, noin sentin paksuisia leipäsiä pellille.

Paista n. 15 min 225 asteisessa uunissa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 111 grammaa

Ruttt87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyvävehnäjauho (Liperin mylly), annos 100g7.8g28kcal1g5.4g0.2g0.8g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl0.6g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.1g1kcal0.1g0.2g0g0g
Juusto, mozzarella 1.6g4.1kcal0.3g0g0.3g0g
Oliiviöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Leivinjauhe 0.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g78kcal3g12.2g1.6g1.8g
Valittu annoskoko14g39kcal1.5g6.1g0.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna7g20kcal0.8g3.1g0.4g0.5g
Arvot/100g100g280kcal10.8g43.9g5.8g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=258977