Linssipata

Leikkaa vihannekset pieniksi paloiksi.

Freesaa oliiviöljyssä aloittaen kovista vihanneksista, lisää pehmeät ja tomaattimurska ja kasvisliemikuutiot.

Kypsennä 8 minuuttia ja lisää huuhdellut linssit.

Hauduta kypsäksi.

Käy pastakastikkeeksi, lisäkkeeksi lihalle, kanalle ja ihan sellaisenaan raejuuston kanssa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 5.7g1kcal0g0.1g0g0g
Porkkana 1.4g0.5kcal0g0.1g0g0g
Munakoiso 2.3g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Oliiviöljy 0.3g2.9kcal0g0g0.3g0g
Kasvisliemikuutio 0.3g1kcal0g0g0.1g0g
Linssi, punainen, Go Green2g6.3kcal0.5g1g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g25kcal1g2.8g0.8g0.6g
Valittu annoskoko14g13kcal0.5g1.4g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.3g0.7g0.2g0.2g
Arvot/100g100g91kcal3.6g10.1g2.9g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=326336