Rahkapersikkakakku

Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Marianna23
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Sokeri 1g4kcal0g1g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.3g7.9kcal0.2g1.6g0g0.1g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g2.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl1.2g4kcal0g0g0.4g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g2.9g1.9kcal0.3g0.1g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore0g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl1.3g1.7kcal0.2g0g0.1g0g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g67kcal1.4g6.6g3.4g0.2g
Valittu annoskoko14g33kcal0.7g3.3g1.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g17kcal0.4g1.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g236kcal5g23.4g12.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=230508