Kääretorttu rahka-kerma-vadelma

Torttupohja
Vaahdota munat ja sokeri.

Sekoita joukkoon jauhot+leivinjauhe.

Levitä pellille leivinpaperin päälle ja paista n. 12 min 225 asteessa uunin keskiosassa.

Kumoa torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle pöydälle.

Irrota varovasti tortun pohjapaperi.

Täyte:
Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sekoita joukkoon rahka ja sokerit.

Kääntele sekaan marjat.

Levitä täyte torttulevylle ja rullaa kääretortuksi.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Mannas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl2.6g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Sokeri1.6g6.5kcal0g1.6g0g0g
Leivinjauhe0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.2kcal0.1g0.9g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl2g6.7kcal0g0.1g0.7g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki2.4g1.3kcal0.2g0.1g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0g0.2kcal0g0g0g0g
Vadelma 3.8g1.5kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g50kcal1.2g6.4g1.8g0.2g
Valittu annoskoko14g25kcal0.6g3.2g0.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g13kcal0.3g1.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g179kcal4.3g22.9g6.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=281168