Tomaattisoijarouhemättö

1. Pilko ja kuullota sipulit.

2. Heitä sekaan tomaattimurska ja purkin huuhteluun käytettävä vesi.

3. Lisää soijarouhe.

Anna muhia kunnes soijarouhe on pehmeää.

Mausta esim valko- ja mustapippurilla, basilikalla, oreganolla, paprikamausteella ja valkosipulilla.

4. Lisää kerma ja lämmitä.

Nauti esimerkiksi raejuuston ja mozarellasalaatin kera.

Tai jos hiilihydraatit ei huoleta, vaikka pastan tai perunamuusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 255 grammaa

Pikkukettu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (käsittelemätön)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Flora punainen, annos 10g0.3g1.5kcal0g0g0.2g0g
Soijarouhe, tumma, 30g2.7g8.8kcal1.4g0.8g0g0.2g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1.4g4.5kcal0g0g0.5g0g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g5.5g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g34kcal3.2g2.4g1.4g0.6g
Valittu annoskoko14g17kcal1.6g1.2g0.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.8g0.6g0.4g0.2g
Arvot/100g100g121kcal11.4g8.6g5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266721