Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 9g5.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka0.2g0kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Viinietikka 0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Sokeri 0g0.2kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g21kcal0.4g2.6g1g0.2g
Valittu annoskoko14g11kcal0.2g1.3g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g5kcal0.1g0.7g0.3g0.1g
Arvot/100g100g76kcal1.4g9.3g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848