Juusto-kebab pannari

Vatkaa munien rakenne rikki, lisää kerma, juustoraaste, raejuusto ja kebab.

Sekoita ja kaada leivinpaperilla vuorattuun vuokaan.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kaksinkertaisesta annoksesta tulee uunipellillinen.

Paista 200 asteessa kunnes pannari on hyytynyt, n. 15min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)6.5g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1g3.2kcal0g0g0.3g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki2.6g2.1kcal0.3g0.1g0.1g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g1.3g4.7kcal0.4g0g0.4g0g
Kebabliha 2.6g5.7kcal0.6g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g48kcal4g0.2g3.4g0g
Valittu annoskoko14g24kcal2g0.1g1.7g0g
Annoskoko puolitettuna7g12kcal1g0.1g0.9g0g
Arvot/100g100g171kcal14.3g0.7g12.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250159