Jauhelihakastike

Paista jauheliha.

Pilko joukkoon tomaatti ja paprika.

Lisää tomaattimurska, vesi ja mausteet.

Suurusta maizenalla.

Lisää lopuksi kerma ja anna hautua vielä hetki.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 179 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 3.9g13kcal1g0g0.9g0g
Paprika, punainen1.5g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g1.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Maizena maissitärkkelys0.3g1kcal0g0.3g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Oregano, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska Eldorado3.8g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl0.5g1.8kcal0g0g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g34kcal2g1.2g2.2g0.2g
Valittu annoskoko14g17kcal1g0.6g1.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna7g9kcal0.5g0.3g0.6g0.1g
Arvot/100g100g122kcal7.2g4.3g7.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93616