Punajuuri-koskenlaskijavuoka

Keitä punajuuret.

Kuori ja raasta.

lisää creme ja juusto kuutiot.

sekoita, kaada vuokaan ja lisää päälle korppujauhot.

paista uunissa 175 asteessa n. 35 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri, keitetty, suolaton 8.8g3.4kcal0.1g0.6g0g0.2g
Creme fraiche 18% (Rainbow), annos 200g1.3g2.5kcal0g0g0.2g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g1.4g3.9kcal0.3g0g0.3g0g
Ruiskorppujauho, Myllyn paras0.3g0.7kcal0g0.1g0g0g
Profeel proteiinijuoma suklaa (Valio), annos 250g2.2g1.6kcal0.2g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana28g24kcal1.2g1.8g1g0.4g
Valittu annoskoko14g12kcal0.6g0.9g0.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna7g6kcal0.3g0.5g0.3g0.1g
Arvot/100g100g86kcal4.3g6.4g3.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=393154