Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 50g9kcal0.3g1.3g0.2g0.4g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g58g12kcal0.3g2.2g0.2g0.8g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g17g8kcal0g2g0g0g
Hunaja 0.8g2.8kcal0g0.7g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl2.2g20kcal0g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g107kcal1.6g13g5.2g2.4g
Valittu annoskoko130g53kcal0.8g6.5g2.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g27kcal0.4g3.3g1.3g0.6g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314