Couscous-juustosalaatti

Kypsennä couscous tai burgur ohjeen mukaan.

Laita veteen kasvisliemikuutio.

Pilko tomaatit ja kurkut juliennesuikaleiksi tai pikkusormenpään kokoiseksi palaseksi.

Pilko persilja, rucola ja halutessasi esimerkiksi ruukullinen basilikaa tai korianteria.

Mausta sitruunamehulla ja halutessasi pippurilla tai tarjoa salaatti maukkaalla vinegrettikastikkeella.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 208 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Couscous, keitetty, annos 100g25g90kcal3.6g17.5g0.6g0.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.4kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Kurkku,tuore 100g38g3.6kcal0.2g0.5g0g0g
Persilja 7.5g2.1kcal0.1g0.1g0g0.6g
Rucola, lautaselinen n. 30g3.8g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g3.5g4.2kcal0.1g0.2g0.3g0.1g
Koskenlaskija, murennettu (Valio), annos 150g19g53kcal3.6g0g4.3g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton2.5g0.5kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g320kcal15.6g39.2g10.6g3.4g
Valittu annoskoko130g160kcal7.8g19.6g5.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna65g80kcal3.9g9.8g2.7g0.9g
Arvot/100g100g123kcal6g15.1g4.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430352