Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 61g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 5.2g16kcal0.5g2.9g0.1g0.7g
Kaurahiutale 3.8g14kcal0.5g2.1g0.3g0.4g
Auringonkukansiemen 14g84kcal3.2g1.8g7g0.8g
Siirappi 2.8g8.5kcal0g2.1g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 2g14kcal0g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 40g136kcal4g27.7g0.5g1.4g
Kuivahiiva, annos 11g1g3.7kcal0.5g0.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana260g551kcal17.4g74g19.2g6.6g
Valittu annoskoko130g275kcal8.7g37g9.6g3.3g
Annoskoko puolitettuna65g138kcal4.4g18.5g4.8g1.7g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.4g7.4g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=307453