Lämmin perunasalaatti

1. Pese perunat hyvin ja keitä suolattomassa vedessä

2. Viipaloi (kevät) sipulit ja puolita kirsikkatomaatit.

Revi rucola ja jääsalaatti laakealle vadille ja levitä tomaatit ja sipulit salaatille.

3. Sekoita kastikkeen ainekset (öljy, viinietikka, sinappi, sokeri, mustapippuri) kulhossa.

4. Leikkaa perunat puoliksi tai lohkoiksi ja pyörittele kastikkeessa

5. Levitä perunat salaatille.

Tarjoa heti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

B2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaton 88g48kcal1.4g11.6g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Rucola-ruukkusalaatti (Pirkka), annos 50g5.5g1.4kcal0g0g0g0g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka2.2g0.2kcal0g0g0g0g
Kirsikkatomaatti, suomalainen16g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Dijonsinappi, Maille, Original1.1g0.8kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Viinietikka 3.3g0.7kcal0g0g0g0g
Sokeri 0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g196kcal3.2g26.2g9g2.2g
Valittu annoskoko130g98kcal1.6g13.1g4.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna65g49kcal0.8g6.6g2.3g0.6g
Arvot/100g100g75kcal1.2g10.1g3.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134848