Tomaattisipulisalaatti

Viipaloi tomaatit ja sipulit.

Lado ne kerroksittain salaattipedille, mausta oliiviöljyllä ja sitruunapippurilla.

Anna maustua jääkaapissa noin 1/2-1h.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 298 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti 55g12kcal0.3g1.9g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)12g3.2kcal0.2g0.6g0g0.2g
Rainbow oliiviöljy 1rkl=n.15g3.3g30kcal0g0g3.3g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Salaatti, jäävuori tuore16g1.6kcal0.2g0.1g0g0.2g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g95kcal1.4g5.4g7g2.4g
Valittu annoskoko130g47kcal0.7g2.7g3.5g1.2g
Annoskoko puolitettuna65g24kcal0.4g1.4g1.8g0.6g
Arvot/100g100g36kcal0.5g2.1g2.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270839