Rapusilakat

Levitä silakkafileet nahkapuoli ylöspäin leikkuulaudalle.

Mausta suolalla, sitruunapippurillaja tillisilpulla.

Voit pyyhkäistä päälle ohuelti tomaattikastiketta, kierrä rullalle.

Asettele voilla voideltuun uunivuokaan ja ripoittele päälle tillisilppu.

Sekoita kastikeainekset keskenään ja kaada kalojen päälle, paista 200 asteisessa uunissa n. 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 87g126kcal14g0g7.8g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl35g119kcal0.7g1g12.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.5g5.4kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Sokeri 0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g505kcal29.8g5.8g40.2g0.2g
Valittu annoskoko130g253kcal14.9g2.9g20.1g0.1g
Annoskoko puolitettuna65g126kcal7.5g1.5g10.1g0.1g
Arvot/100g100g194kcal11.4g2.2g15.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=338502