Lättytaikina

2 munaa
1 tl suolaa
3.3 dl vichy
1.7 dl vettä
1 dl vehnäjauhoa
1 dl ohrajauhoa
Annoksesta tulee n. 5 isoa muurikkalettua ja yhteen lettuun menee taikinaa n. 150g.

Huomio paistamiseen tarvittava rasva ja muut lisukkeet.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Skippyli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g11g36kcal1.1g7.4g0.2g1.2g
Vehnäjauho puolikarkea 11g39kcal1.2g8g0.1g0.4g
Vesi30g0kcal0g0g0g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g58g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.9g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 19g27kcal2.4g0.1g1.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g204kcal9.4g31g4.4g3.2g
Valittu annoskoko130g102kcal4.7g15.5g2.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna65g51kcal2.4g7.8g1.1g0.8g
Arvot/100g100g78kcal3.6g11.9g1.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67274