Sanol kanttarellikastike

Paista sieniä sen verran että neste haihtuu ja lisää sipuli sekä pieni ripaus sokeria.

Anna ruskistua hetken lisää vesi ja puolet kermasta ja anna hautua miedolla lämmöllä.

Lisää vähitellen loput kermasta.

MAusta suolalla, musta- ja valkopippiurilla, yms.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 149 grammaa

Taukohurina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 22g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 2.9g26kcal0g0g2.9g0g
Oivariini, 60 (100g)3.1g17kcal0g0g1.8g0g
Kuohukerma,valio,2dl44g148kcal0.9g1.3g15.3g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g44g11kcal0.8g1.3g0.2g0.8g
Sipuli (kuorittu)15g4.1kcal0.2g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g412kcal3.8g6.6g40.4g2.2g
Valittu annoskoko130g206kcal1.9g3.3g20.2g1.1g
Annoskoko puolitettuna65g103kcal1g1.7g10.1g0.6g
Arvot/100g100g158kcal1.5g2.5g15.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81957