Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g33g6.7kcal0.4g1g0.1g0g
Rypsiöljy 4.5g40kcal0g0g4.5g0g
Emmental, mustaleima3.3g14kcal1g0g1.1g0g
Herkkusieni säilyke 28g4.8kcal0.6g0.1g0.1g0.7g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 2.5g8.3kcal0.1g0.1g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g168kcal4.8g5.4g13.8g2.2g
Valittu annoskoko131g84kcal2.4g2.7g6.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna65g42kcal1.2g1.4g3.5g0.6g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2.1g5.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087