Tonnikala-kesäkurpitsakastike

1. kuullota sipuli ja valkosipuli
2. lisää pannulle raastettu kesäkurpitsa ja valutettu tonnikala.

Paista hetki.

3. Lisää paseerattu tomaatti ja anna kiehahtaa.

Mausta suolalla, mustapippurilla ja basilikalla.

4. Lopuksi lisää ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.2g0.3g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 0.9g1kcal0.1g0.2g0g0g
Tonnikala öljyssä 28g54kcal7.6g0g2.5g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g38g9kcal0.5g1.6g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%19g30kcal0.5g0.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g205kcal18g7.2g11.2g0.8g
Valittu annoskoko131g103kcal9g3.6g5.6g0.4g
Annoskoko puolitettuna65g51kcal4.5g1.8g2.8g0.2g
Arvot/100g100g79kcal6.9g2.8g4.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149730