Kaalikeitto

Paista sipulit ja ruskista jauheliha, mausta maun mukaan.

Pilko kaali ja laita kattilaan vettä maun mukaan + kasvisliemikuutio.

Keitä kaali kypsäksi ja lisää jauheliha-sipulimössö sekaan.

Nettohiilarit 1.1 g/100 g . Huom! paino on raaka-aineiden paino ILMAN vettä.

Yksi lautasellinen siis n. 174 g.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 174 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali84g18kcal1g2.9g0.2g1.8g
Jauheliha, sika-nauta 38g83kcal6.6g0g6.4g0g
Sipuli (kuorittu)7.5g2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3.2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g212kcal15.6g6.8g13.6g3.8g
Valittu annoskoko131g106kcal7.8g3.4g6.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna65g53kcal3.9g1.7g3.4g1g
Arvot/100g100g81kcal6g2.6g5.2g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188213