LCHF-katkarapupiiras

Vispaa kananmunat ja kerma, voitele uunivuoka.

Laita munakas uuniin (225 astetta) kunnes munakas on kuiva ja kullanruskea.

Sulata sulate-/ tuorejuusto, creme fraiche ja sitruuna kattilassa.

Nosta kattila liedeltä ja kaada katkaravut mukaan.

Voitele munakas täytteellä ja sirottele juustoa päälle.

Paista uunissa kunnes piiras on kullanruskea.

Odota n.15 minuuttia ennen tarjoilua niin munakas asetuu kunnolla :)
Nautitaan salaatin kera :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Maratoneddie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 21g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 9g31kcal0.2g0.3g3.3g0g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Katkarapu 47g32kcal6.8g0g0.5g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 19g57kcal0.7g0.8g5.6g0.1g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 9g26kcal0.2g0.3g2.6g0g
Sitruunamehu, laimentamaton4.2g0.9kcal0g0.1g0g0g
Emmental, sinileima19g71kcal5.4g0g5.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g533kcal31.8g3.2g43.2g0.2g
Valittu annoskoko130g267kcal15.9g1.6g21.6g0.1g
Annoskoko puolitettuna65g133kcal8g0.8g10.8g0.1g
Arvot/100g100g204kcal12.2g1.2g16.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303996