Kasvissosekeitto

Laita oliiviöljy ja valkosipulimurska kattilanpohjalle ja anna valkosipulin muhia hetki öljyssä.

Lisää soseet, vesi ja rosmariini.

Kun keitto on kuumaa, lisää Koskenlaskija.

Lisää annokseen runsaasti raejuustoa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Ruskeaapila
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkanasose Luomu 500g (Pirkka), annos 250g42g17kcal0.2g5g0.1g0g
Juuressose Pirkka 500g42g17kcal0.3g3.7g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 42g0kcal0g0g0g0g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Extra virgin luomu oliiviöljy (Rainbow), annos 13.5g1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g3.7g11kcal0.7g0g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g111kcal2.4g17.6g4.4g0g
Valittu annoskoko130g56kcal1.2g8.8g2.2g0g
Annoskoko puolitettuna65g28kcal0.6g4.4g1.1g0g
Arvot/100g100g43kcal0.9g6.8g1.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315522