Murutaikinapiirakka mansikoilla ja valkosuklaalla

100 g voita
0,5 dl sokeria
2 dl kaurahiutaleita
1,5 dl vehnäjauhoja
1 l mansikoita
100 g valkosuklaata

Sekoita sokeri, kauraryynit ja jauhot.

Hienonna voi seokseen = murutaikina.

Laita mansikat piirakkavuoan pohjalle ja levitä taikina tasaisesti mansikoiden päälle.

Paista 225 aseteessa 20 min.
Raasta suklaa piirakan päälle, heti kun piirakka otetaan uunista.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kresan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 14g103kcal0.2g0.1g11.5g0g
Sokeri 6g25kcal0g6g0g0g
Kaurahiutale 11g43kcal1.6g6.5g0.8g1.1g
Vehnäjauho, sunnuntai14g48kcal1.7g9.8g0.3g0.4g
Mansikka, Tuore71g31kcal0.4g6g0.1g1.3g
Valkosuklaa panda, levy 130g14g79kcal1.2g7.8g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g656kcal10.2g72.4g35g5.6g
Valittu annoskoko130g328kcal5.1g36.2g17.5g2.8g
Annoskoko puolitettuna65g164kcal2.6g18.1g8.8g1.4g
Arvot/100g100g252kcal3.9g27.8g13.4g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=346569