Rakuunaparmesaaniporkkanat

Kuori ja pieni porkkanat n. pikkusormen paksuisiksi tikuiksi.

Laita porkkanat vuokaan ja lisää oliiviöljy.

Paahda 200 asteisessa uunissa n. 20min.

Lisää 2 rkl rakuunaa, pippuri, suola ja parmesaani.

Sekoita ja tarjoa mm. paistetun nieriän kanssa.

Porkkana jää varsin aldenteksi, kypsemmäksi saat kun höyrytät porkkanoita ensin hetken.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Keole
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g112g31kcal0.7g6.7g0.2g2.8g
Oliiviöljy 1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Parmissimo - parmesanraaste17g66kcal5.5g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g219kcal12.4g13.8g12.4g5.8g
Valittu annoskoko130g109kcal6.2g6.9g6.2g2.9g
Annoskoko puolitettuna65g55kcal3.1g3.5g3.1g1.5g
Arvot/100g100g84kcal4.8g5.3g4.8g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=371922