Aapon ruokaisa nakkikeitto

Kuullota sipuli ja nakit kattilassa oivariinissa.

Lisää vesi ja hetken päästä nauhanlihafondi.

Kun fondi on sulanut lisää mausteet ja tomaattimurska.

Sekoita ja anna kiehua.

Keiton voi antaa porista hyvinkin rauhassa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 418 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi52g0kcal0g0g0g0g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g1.5g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Grillinakki, x-tra (X-tra), annos 100g21g50kcal2.3g0.6g4.2g0g
Puutarhurin sekoitus (Apetit), annos 300g16g6.9kcal0.3g1.2g0g0g
Aurinkokasvikset (Apetit), annos 300g16g4.2kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)2.9g0.8kcal0g0.1g0g0g
Oivariini, 80 (Hyla, Vähäsuolainen)1g7.5kcal0g0g0.8g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Mustapippuri, annos 1g0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska, luomu (Bioitalia), annos 400g21g4.2kcal0.2g0.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana261g151kcal5.8g7g10.4g0.8g
Valittu annoskoko131g76kcal2.9g3.5g5.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna65g38kcal1.5g1.8g2.6g0.2g
Arvot/100g100g58kcal2.2g2.7g4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182577