Jauhelihakeitto

Paista jauheliha, lisää tilkka vettä ja lihaliemikuution puolikas.

Mausta vielä pippurilla ja chilijauheella.

Halutessasi voit lisätä tomaattimurskaa n. 200g.

Laita kattilaan vesi ja peruna-sipulisuikaleet kiehumaan pienen määrän suolaa kera.

Lisää kasvisliemikuution puolikas.

Lisää vartin päästä jauheliha, pavut, suikalejuurekset ja keittojuurekset.

Anna hautua parikymmentä minuuttia miedolla lämmöllä.

Aina parempaa seuraavana päivänä!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 349 grammaa

Pb79
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasipulisekoitus (Rainbow), annos 100g25g16kcal0.4g3.8g0g0g
Keittojuurekset, apetit13g3.3kcal0.1g0.6g0g0.3g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Vihreä papu, pitkä6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha25g42kcal4.8g0g2.5g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.4g1kcal0g0g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana262g136kcal11g10.4g5.4g1.6g
Valittu annoskoko131g68kcal5.5g5.2g2.7g0.8g
Annoskoko puolitettuna66g34kcal2.8g2.6g1.4g0.4g
Arvot/100g100g52kcal4.2g4g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207856