Kaali-porkkanapaistos

Leikkaa porkkanat ja kaali pieniksi.

Paista porkkanoita pannulla oliiviöljyssä (2rkl) hetki, lisää kaalit.

Paista ja kääntele.

kun kaaleista nestettä haihtunut, lisää vettä ja hauduttele vähän aikaa kannen alla.

mausta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Merituulikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g639g153kcal7.7g21.7g1.3g13.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g373g104kcal2.2g22.2g0.7g9.3g
Oliiviöljy sitruuna (Rainbow), annos 10g16g131kcal0g0g16g0g
Suola, annos 3g4g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g1.3g2.3kcal0.1g0.4g0g0g
Vesi266g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g782kcal20g88.6g36g45.4g
Valittu annoskoko1300g391kcal10g44.3g18g22.7g
Annoskoko puolitettuna650g196kcal5g22.2g9g11.4g
Arvot/100g100g30kcal0.8g3.4g1.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=304886