Limekesäkurpitsa

Halkaise kesäkurpitsa pituussuuntaan kahtia.

Poista siemenet ja pilko n. 2cm levyisiksi lohkoiksi.

Poista tomaateista kannat ja leikkaa neljään osaan (tomaatit voi halutessaan kaltata).

Paista kasvikset puolikypsiksi tilkassa öliiviöljyä.

Mausta rakuunalla 1tl, mustapippurilla1/2tl, valkosipulilla ja yrttiseoksella1tl (voit käyttää myös muita haluamiasi mausteita) Lisää limemehu (1/2 dl-1dl maun mukaan) ja akaasiahunaja.

Hauduta hetki.

Kesäkurpitsa saa jäädä hiukan napakaksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Renesmee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 500g90kcal2.8g12.5g2g3.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g583g118kcal3.5g22.2g1.7g8.2g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Limemehu (Tymbark), annos 100g167g80kcal0.2g20g0.2g0g
Hunaja 8.3g28kcal0g6.7g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl22g195kcal0g0g21.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g1066kcal16.2g129.4g51.4g24.2g
Valittu annoskoko1300g533kcal8.1g64.7g25.7g12.1g
Annoskoko puolitettuna650g267kcal4.1g32.4g12.9g6.1g
Arvot/100g100g41kcal0.6g5g2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=282314