Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow100g10kcal1.5g1.5g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)200g50kcal2g11g0g2.8g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g6g1kcal0g0.2g0g0g
Paprika punainen 450g132kcal4.2g20.2g1.8g8.5g
Jauheliha, sika-nauta 375g830kcal65.6g0g63.7g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g120g432kcal27.6g0g36g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 50g152kcal1.7g2.1g15g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2600g3213kcal205.2g70g233g23g
Valittu annoskoko1300g1607kcal102.6g35g116.5g11.5g
Annoskoko puolitettuna650g803kcal51.3g17.5g58.3g5.8g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=343560