Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 525g95kcal2.9g13.1g2.1g3.7g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen300g417kcal57g0g21g0g
Valkosipuli 11g12kcal0.9g1.8g0.1g0.2g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)94g281kcal12.2g0.1g26.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g128g94kcal5.7g16.5g0.3g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl150g128kcal2.1g6.6g10.5g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore15g6kcal0.5g0.8g0.1g0.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g75g195kcal22.5g1.5g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2601g2457kcal207.6g80.8g143.4g9g
Valittu annoskoko1301g1229kcal103.8g40.4g71.7g4.5g
Annoskoko puolitettuna650g614kcal51.9g20.2g35.9g2.3g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205278