Broileripastavuoka

Kiehauta vesi ja kanaliemikuutio.

Sekoita jauhot öljyyn erillisessä astiassa ja vispaa seos kiehuvaan veteen (seoksesta tulee semmonen köntti mutta kyllä se veteen liukenee :) .Lisää mausteet, pyre ja kerma.

Anna kiehua n.5 min. Kaada kastike raakojen makaronien ja paistettujen sipuleiden sekä kanapalojen päälle vuokaa.

Sekoita.

Paista 200 asteessa 50 min. ja jälkihauduta 1/2h.

Kastikkeeseen saa laittaa aika reippaasti suolaa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 744 grammaa

Wither
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan fileesuikale, hunajamarinoitu (Kariniemen), annos 450g280g336kcal50.4g4.8g12.6g0g
Sipuli (kuorittu)39g10kcal0.5g1.8g0.1g0.7g
Vesi, vesijohtovesi 525g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g7g20kcal0.6g1.2g1.3g0g
Rypsiöljy 21g186kcal0g0g21g0g
Vehnäjauho puolikarkea 46g156kcal4.6g31.8g0.5g1.6g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g35g26kcal1.6g4.5g0.1g0g
Torino special vehnänalkio +kalsium175g613kcal29.7g112g3.8g10.5g
Flora ruoka kevyt & paksu175g105kcal1.7g7.9g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2604g2902kcal178.2g328g92.8g25.6g
Valittu annoskoko1302g1451kcal89.1g164g46.4g12.8g
Annoskoko puolitettuna651g726kcal44.6g82g23.2g6.4g
Arvot/100g100g112kcal6.8g12.6g3.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273094