Mansikka-Raparperi Vispipuuro

1L vettä
500g mansikoita
200g raparperia
1,5dl mannasuurimoita
40g sokeria
Laita kattilaan pieniksi pilkotut raparperit, sokeri ja vesi.

Keitä n. 10min.

Vatkaa joukkoon mannasuurimot (Nalle) ja keitä 5min (tai pakkauksen ohjeen mukaan.

Nosta puuro hellalta ja vispilöi kylmät mansikat sekaan.

(Ei haittaa vaikka mansikat jäisivät "kokonaisiksi" ;) .
Jäähdytä n. puoli tuntia.

Vispaa sähkövatkaimella kuohkeaksi (tässä vaiheessa mansikatkin rikkoutuvat.

Lisäämällä mansikat puuroon vasta keittämisen jälkeen saat niistä enemmän makua ja säästät arvokkaita vitamiineja.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 465 grammaa

Miitu74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi5376g0kcal0g0g0g0g
Mansikka 2688g1251kcal13.4g225.8g5.4g51.1g
Raparperi 1075g362kcal7.4g59.1g1.1g15.1g
Mannasuurimot nalle (Raisio), annos 40g645g2323kcal77.4g451.6g15.5g25.8g
Sokeri 215g873kcal0g214.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g9617kcal196.4g1902.6g44g184g
Valittu annoskoko10000g4809kcal98.2g951.3g22g92g
Annoskoko puolitettuna5000g2404kcal49.1g475.7g11g46g
Arvot/100g100g48kcal1g9.5g0.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=295483