Tonnikalasalaatti

Pilko kasvikset ja fetajuusto.

Sekoita ne tonnikalan joukkon.

Lisää vähän sitruunapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 163 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirsikkatomaatti, suomalainen2562g512kcal15.4g97.3g7.7g35.9g
Tuorekurkku, annos 50g3955g1582kcal23.7g55.4g4g0g
Tonnikalaa paloina vedessä, rainbow1434g1434kcal329.9g0g14.3g0g
Apetina fetajuusto laktoositon (Arla), annos 100g2049g3279kcal348.4g2g204.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g13615kcal1434.8g309.4g461.8g71.8g
Valittu annoskoko10000g6807kcal717.4g154.7g230.9g35.9g
Annoskoko puolitettuna5000g3404kcal358.7g77.4g115.5g18g
Arvot/100g100g68kcal7.2g1.5g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134533