Kesäkurpitsasörsseli

Paista kesäkurpitsa, silputtu sipuli ja valkosipulin kynsi pannussa rypsiöljyssä.

Lisää muut ainekset.

Mausta hunajalla, mustalla pippurirouheella ja suolalla.

Halutessa voi myös terästää tapascolla ja viinietikalla.

Ennen tarjoilua lisää reippaasti persilijaa joukkoon.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 261 grammaa

Awi

Pilates sanoi...

Sairaan hyvää!

keskiviikko 03.06.2009 klo 22:34

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 584g105kcal3.3g14.6g2.3g4.1g
Tomaattimurska, Polpa di Pomodoro (Campo largo (lidl)), annos 400g334g67kcal4.3g10g0.7g0g
Rypsiöljy 45g399kcal0g0g45.1g0g
Emmental, mustaleima33g137kcal9.7g0g10.7g0g
Herkkusieni säilyke 284g48kcal6g0.6g0.9g6.8g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 25g83kcal0.5g0.8g8.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2610g1676kcal47.6g52g137g21.8g
Valittu annoskoko1305g838kcal23.8g26g68.5g10.9g
Annoskoko puolitettuna653g419kcal11.9g13g34.3g5.5g
Arvot/100g100g64kcal1.8g2g5.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=126087